Hypnoseterapi

Som hypnoseterapeut arbejder jeg efter anerkendte principper og retningslinjer indenfor National Guild of Hypnotists, NGH, som er den ældste og største organisation af hypnotisører i verden.  

Hypnose anvendes til at komme dybere i dine udfordringer, og dette finder selvfølgelig sted med din accept. Underbevidstheden styrer 95% af vores tanker og adfærd, og vores bevidsthed de sidste 5%. Bevidstheden udgør med andre ord kun “toppen af isbjerget”.

I hypnose er dit underbevidste sind mere tilstede end dit bevidste sind, og underbevidstheden husker ALT. Det er her, vi kan finde svar på årsager til dine udfordringer. Det er samtidigt i din underbevidst, at vi kan ændre din adfærd og mønstre samt finde gamle chok og traumer. Nok så vigtigt kan vi transformere dem, og få alle de ressourcer der er bundet heri frigivet, så du kan bruge dem på en positiv måde i dit liv.

Hypnose anvendes både alene og i kombination med psykoterapeutisk viden og fremgangsmåder. Man kan sige, at jeg skræddersyr mine metoder og værktøjer til behovet i netop din situation. Igennem hele sessionen er det fortsat med dyb respekt for dig og i dit tempo, så du føler dig tryg HELE vejen.

Psykoterapeut

Examineret Psykoterapeut indenfor EIP, ”Essentiel Integrativ Essens, Psyke, Krop & Helbredsterapi”. Uddannelsen er godkendt af European Association of Integrative Psychotherapy (EAIP), og metoder er anerkendt i både Danmark og udlandet.

Hypnoseterapeut

Examineret Hypnotisør og Hypnoseterapeut. Uddannelsen er certificeret under National Guild of Hypnotists (NGH), som er den ældste og største organisation af hypnotisører i verden.

Adresse

Psyke og Hypnose
Lundby Kratvej 10
9260 Gistrup
KONTAKT MIG