Psykoterapi

Som EI Psykoterapeut indenfor Essentiel Integrativ Essens, Psyke, Krop & Helbredsterapi (EIP) anvender jeg kun metoder og værktøjer, der er anerkendte i Danmark og i udlandet.

Kroppens signaler
Al transformation og forandring sker i vores kroppe. Med andre ord, så husker din krop ALT, og kroppens signaler kommer til udtryk i form af kropsfornemmelser og energier. Det er kropsfornemmelser, som du kan mærke – og det er energier i form af kulde (når der er chokenergi) og varme (når du går i heling), som jeg kan registrere undervejs i forløbet.

Prøv næste gang du f.eks. bliver vred, ked af det, angst eller usikker at mærke godt efter, hvilken fornemmelse det giver dig i kroppen. Det er netop den kropsfornemmelse, som vi arbejder ud fra.

Din situation
Du kan bære rundt på en eller flere udfordringer i din rygsæk, som psyko-terapien kan afhjælpe. Det gælder eksempelvis angst, stress, chok eller traumer fra barndommen, følelse af at være træt og udbrændt, fobier, eksamensangst, problemer i parforholdet eller med vægttab og rygning m.fl.

De anvendte metoder og værktøjer har vist sig at virke i disse og mange andre situationer, og der findes også en vej igennem labyrinten for dig.

Du kommer hjem i dig selv, hvor du har det allerbedst
Blot som eksempel:  

Din chef er til tider utilfreds med dit arbejde, og synes ikke at du gør det godt nok. Det gør, at du føler dig utilstrækkelig, bliver utryg og får ondt i maven, hver gang du ser vedkommende. Ondt i maven er et tegn på, at din chef overskrider dine grænser, dit territorium, og det kan være en ny eller gammel fornemmelse. Det er den mavefornemmelse, som vi i fællesskab arbejder ud fra.  Vi skal helt ind og finde den dybereliggende årsag, ”roden”, til at du får ondt i maven.

Der kan være flere lag, der skal fjernes, ligesom når man skræller et løg. Det skyldes et eller flere gamle chok/traumer, som ofte kan spores helt tilbage til barndommen. Tilsammen forløser og transformerer vi dine chok/traumer, så du kommer hjem i din essens. Din essens er der, hvor du hviler i dig selv, er let og fredfyldt og har det godt. 

Varig virkning
Arbejdet med kroppens fornemmelser og energier er hurtigt og effektivt – og der er ikke behov for, at du skal fortælle detaljeret omkring dine udfordringer og være på “kogepladen”. Det handler om at komme ned i kroppen og mærke efter – og ikke om at blive i hovedet, så bægeret flyder over. I forløbet med terapien lærer du dig selv bedre at kende, du bliver afklaret og får overblik, og du vil også opleve at føle dig mere fri og lettet for bekymringer. Du ser tingene mere klart, mærker ro og får livsglæden tilbage. Det er en effektiv metode!

Respekt, naturligvis
Igennem hele sessionen er det med dyb respekt for dig og i dit tempo, således at du føler dig tryg HELE vejen. Målet er at du igen finder den bedste side af DIG og dit LIV!

Psykoterapeut

Examineret Psykoterapeut indenfor EIP, ”Essentiel Integrativ Essens, Psyke, Krop & Helbredsterapi”. Uddannelsen er godkendt af European Association of Integrative Psychotherapy (EAIP), og metoder er anerkendt i både Danmark og udlandet.

Hypnoseterapeut

Examineret Hypnotisør og Hypnoseterapeut. Uddannelsen er certificeret under National Guild of Hypnotists (NGH), som er den ældste og største organisation af hypnotisører i verden.

Adresse

Psyke og Hypnose
Lundby Kratvej 10
9260 Gistrup
KONTAKT MIG