Om terapeuten

Jeg er en kvindelig årgang 1966, som er en empatisk, kærlig, ufordømmende og humoristisk årgang. Ud over at være gift og mor til 2 drenge, så har jeg selskab af 2 hunde og 1 kat.

Jeg har været selvstændig siden 1995 sammen med min mand i et rådgivende ingeniør- og konsulentfirma.

Foruden min livserfaring har jeg en baggrund som EI psykoterapeut. Det er en 4-årig uddannelse indenfor Essentiel Integrativ Essens, Psyke, Krop & Helbredsterapi, som er godkendt af European Association of Integrative Psychotherapy, EAIP. Uddannelsen er gennemført hos Karen Aaes, Essentielt Institut, i Aarhus.

Jeg er herudover examineret hypnotisør og hypnoseterapeut gennemført hos René Frederiksen, Hypnocollege Aalborg. En uddannelse, der er certificeret under National Guild of Hypnotists, NGH, som er verdens ældste og største organisation af hypnotisører.

Jeg glæder mig til at hjælpe DIG til et bedre liv og større livsglæde.

Psykoterapeut

Examineret Psykoterapeut indenfor EIP, ”Essentiel Integrativ Essens, Psyke, Krop & Helbredsterapi”. Uddannelsen er godkendt af European Association of Integrative Psychotherapy (EAIP), og metoder er anerkendt i både Danmark og udlandet.

Hypnoseterapeut

Examineret Hypnotisør og Hypnoseterapeut. Uddannelsen er certificeret under National Guild of Hypnotists (NGH), som er den ældste og største organisation af hypnotisører i verden.

Adresse

Psyke og Hypnose
Lundby Kratvej 10
9260 Gistrup
KONTAKT MIG