7

Traumer fra barndommen

“Allerede ved første besøg hos Betina følte jeg mig overbevist om, at hun kunne hjælpe mig.

Hendes rolige facon og måden hun starter en session på gjorde, at jeg hurtigt følte tillid til hende og dermed åbnede hurtigt op.

Betina er fagligt dygtig og man er ikke i tvivl om, at hun har flere indgangsvinkler
til de samme problematikker – man kører ikke fast i samme rille…

Jeg har fået hjælp til at få ryddet op i min rygsæk af traumer fra min barndom, og det har givet mig en helt anden livskvalitet, en meget bedre relation til mine børn og meget færre bekymringer.

Jeg kan kun give Betina mine bedste anbefalinger.

Mange hilsner fra Anne Cathrine”

7

Højdeskræk

“Med Betina’s skarpe blik når hun ind til kernen af, hvad det i bund og grund handler om, og jeg er sluppet af med min højdeskræk.

Fra at være svimmel og få ondt i maven allerede i skammelhøjde kan jeg nu bevæge mig rundt på stilladser og bygninger i 25 – 30 meters højde uden at føle mig synderligt påvirket af det. Jeg står ikke ligefrem og læner mig ud over rækværket, men jeg har fået hold på mig selv, så det ikke længere begrænser mig i mit arbejde.

Jeg føler mig lettet og mere fri end nogensinde før.

Frederik”

 

7

Op og ned på mine følelser

“Jeg oplever at blive mødt i øjenhøjde af Betina. Betina har en god ro og rummelighed over sig, og det gør mig tryg.

Og selvom jeg ikke altid kan kende forskel på “op og ned” på mine egne følelser, så får Betina, sammen med mig, tunet sig ind på, hvor det er godt at starte.

Jeg oplever at efter hver snak, så er det faldet noget på plads inde i mig. Og Betina er god til at hjælpe mig videre i min proces på en oprigtig, omsorgsfuld og kærlig måde.

Tak Betina.
Kvinde, gift og mor på 38 år”

7

Eksamensangst

“Du kan trygt vælge Betina som din psykoterapeut!

Betina er et utroligt empatisk, lyttende, nærværende og professionelt menneske.

Betina formår at skabe rum, både fysisk og mentalt, hvor jeg har følt mig velkommen og i helt trygge hænder. Her har jeg kunne åbne mig op og arbejde med min eksamens angst. Betina er lynhurtig til at spotte hvad det handler om og hvordan hun kan hjælpe.

Jeg var startet på efteruddannelse og havde mange dårlige oplevelser med eksamensangst. Jeg følte mig meget presset over, at jeg skulle til eksamen igen. Her vælger jeg, at opsøge Betina.

Få uger efter endt session, går jeg til eksamen og får mig en helt ny oplevelse. Jeg er rolig indeni og klappen går ikke ned, som jeg har prøvet tidligere.

At være ved Betina er en af de bedste gaver jeg har givet mig selv.

Jeg kan varmt anbefale Betina
Kvinde, 37 år

7

Stress

“Jeg har haft stor glæde af Betinas forskellige metoder til at hjælpe mig.

Vigtigst af alt er Betinas unikke evne til møde mig præcis hvor jeg er på dagen – uanset om jeg har været ramt af stress eller senere har haft brug for at rydde op i min mentale rygsæk.

Henrik fra Vodskov”

Psykoterapeut

Examineret Psykoterapeut indenfor EIP, ”Essentiel Integrativ Essens, Psyke, Krop & Helbredsterapi”. Uddannelsen er godkendt af European Association of Integrative Psychotherapy (EAIP), og metoder er anerkendt i både Danmark og udlandet.

Hypnoseterapeut

Examineret Hypnotisør og Hypnoseterapeut. Uddannelsen er certificeret under National Guild of Hypnotists (NGH), som er den ældste og største organisation af hypnotisører i verden.

Adresse

Psyke og Hypnose
Lundby Kratvej 10
9260 Gistrup
KONTAKT MIG